Ta bort tipset från reseguiden

Tar du bort tipset kan du alltid lägga till det igen om du vill.

Spara till reseguide


Ange namnet på din reseguide där du vill att tipset ska sparas:

Välj någon av dina befintliga reseguider nedan för att lägga till tipset där.

Bekräfta borttagning

Bekräfta borttagning

Är du säker på att du vill ta bort tipset?

Lägg till kommentar

Bahía Feliz

Bahia Feliz

Steg 1 av 5


Ange geografiskt område

Här anger du om det du tipsar om är beläget inom ett större geografiskt område som t.ex. en kommun, en ö eller en stat/provins.

Ange stad

Här anger du stadens namn

Ange adress

Här anger du adressen till platsen/företeelsen som du tipsar om.

Håller du med?

Säg din mening och skriv ditt eget tips för Bahia Feliz!

Faktaruta

Medelbetyg(8)

Plats: Europa | Spanien | Gran Canaria | Bahía Feliz | Kategori: Boende

Anmäl innehåll
Inaktiv användares betyg:

Bahia Feliz är ett område med i princip bara hotell samt ett mysigt torg och bazar med restauranger och små affärer. Miljön är underbar och från tidig morgon till sen kväll finns aktiviteter, sporter och underhållning av mkt hög kvalitet för den som vill vara med.

Extra plus för otroligt barntrevlig personal och Bamseklubb/Superkids-klubb för barnfamiljer som gör resan otroligt smidig och lätt.

Tips är att välja markterass med poolutsikt på Monte Feliz, värt de små extrakronorna att lätt komma ut från rummet och väljer du även Premium så har du Hästens-sängar att sova på!

2008-09-26

Nyckelord: bamse bamseklubb gran canaria hotell superkids

Lägg till kommentar Anmäl innehåll
wuddes betyg:

Ett av det bästa semesterområden jag har varitpå. Trevligt varmt och barnvänligt. Jag tycker det är ett mycket prisvärt resemål för familjer med små och medelstora barn. Nu har jag varit där igen och längtar redan tillbaks. Underbart ställe. Om man vill ta sig till playa ingles, san agustin eller las palmas går busstrafiken utomordentligt bra.

2009-03-27

Nyckelord: billigt boende bra service familjevänligt familjärt hotell mysigt prisvärt välskött

Lägg till kommentar Anmäl innehåll
 / 
rufsans betyg:

Vi bodde på Monte feliz i Bahia Feliz. Det var ett hotel som ligger lite upphöjt på en kulle. Hotellet var fint när man kom in men på rummen hade vi problem med myror, vi bodde på nedre plan.Men baksidan var jättefin.Det var en bro som gick över en pool. ej badbar, men fin att njuta vid. Till hotellet så var det en pool med en inbyggd barnpool. Lite liten om man ska se till andelen människor som bodde där. Och stranden var inte bra i närheten, den var stenig. Och det var inte gång avstånd in till San Agustin som var närmsta stad. Så vill man ha finare bad så får man ta taxi eller buss.

2008-12-20

Nyckelord: boende hotell

Lägg till kommentar Anmäl innehåll
Sambas betyg:

Fritidsresors anläggning i Bahia Feliz vill jag tipsa om. Inte bara till barnfamiljer utan till alla som vill ha en vacker omgivning med blommande planteringar och grönska. Att det dessutom finns många matställen och butiker är ett stort plus. Även de gånger jag inte bott här har jag brukat ta bussen hit för att strosa i de fina trädgårdsgångarna, sätta mig med en bok och se ut över havet. Avkopplande.

2009-04-26

Nyckelord: boende hotell trivsamt vacker omgivning

Lägg till kommentar Anmäl innehåll
 / 
akehs betyg:

Bahia Feliz är en relativ liten ort, ute i ingenmansland.
Denna plats är inget för dig som vill ha nära till sandstranden.
Det är dock en mycket lugn och avkopplande plats. Framförallt gäller detta hotellområdet på Playa Feliz. Det är lite mer liv och rörelse kring hotell Orquidea.
Närmsta större strand ligger i San Augustin. Dit är det ca 3km. Tyvärr finns det inte någon strandpromenad hela vägen, utan man måste ta sig fram på en mindre bilväg ca 1km. Rejält backigt och många trappsteg. Utsikten när man kommer fram är dock väl värd mödan. Alternativt kan man ta bussen, vilket tar ca 10 minuter och kostar ca 25kr tor.
Det finns en del restauranger på ett litet torg framför hotell Orquida men vill man ha ett större utbud man man t.ex. bege sig till San Augustin. Det är dock betydligt mer "turistiskt" i San Augustin.
För löparen är det löpning mot San Augustin och vidare söderut som gäller. När man väl har tagit sig fram till San Augustin kan man springa på den vackra strandpromenaden. Det är ca 5km fram till trappan som leder upp mot Playa del Ingles.
För öl-älskaren kan jag rekommendera en bunkrings-resa till Carrefour i köpcentret Atlantico. Det är en bussresa på ca 15 minuter (ca 25kr tor). Här finns ett (med spanska mått) mycket stort sortiment av öl och vin. På http://GottÖl.se/ finns recensioner av en hel del av dessa öl.

Nyckelord: bad löpning shopping vacker

Lägg till kommentar Anmäl innehåll
krajs betyg:

Vi reste m våra 2 tonårskillar (13,16) på sportlovet till Bahia Feliz o bodde på Orquidea. Tycker att området är trevligt med härlig poolanläggning, inte mycket till strand att ligga o sola på men det finns solstolar på en "konstgjord" gul sand, men det är stenigt att gå ned på den riktiga stranden. Vid lågvatten kan man även ligga på naturstranden som är svar lavasand. Väl i vattnet är sanden mjuk o skön men svart, den kilar in sig i bikini fodret... Ganska blåsigt under vår vecka så det blev rätt stora vågor vilket vi älskar! Rummnen stora o luftiga o riktigt fina, ngt slitet badrum men ändå helt ok. Lobby o trädgård är jättefin. Buffé matsalen är inte mycket att hurra för, känslan av skolmatsal finns hel tiden men för barnfamiljer med små barn verkar den funka bra. Maten är ok men inte mer, smakar inte så mycket, mycket olika efterrätter och Chokladfondue!! Frukosten var jättebra lunchen i snackbaren är ok. Bra sport aktiviter under dagarna, sport området jättefint m tennis o fotbollsplan. Trevligt litet "centrum" runt torget med div restauranger o små affärer. Bahia Feliz är en riktigt bra barnfamiljs anläggning. Mina killar hittade kompisar o stortrivdes hela veckan. När det blåser och inte är full sol kan det bli lite kyligt( temp i skuggan 20c). Jag skulle gärna åka tillbaka för den trevliga poolanläggningen och smidigheten att ha allt samlat runt omkring. Bra klass på underhållningen på kvällarna men efter att showen är slut ca 2200 så blev det väldigt tomt ( slutet feb) Tack för ordet

2011-03-10

1 kommentar

Nyckelord: bahia feliz familjevänligt orquidea

Lägg till kommentar Anmäl innehåll
Nattodags betyg:

Bahia Feliz, bra Familje hotell, bra buffe, trevlig personal fina lägenheter, inte bra Strand.

Lägg till kommentar Anmäl innehåll
resväskans betyg:

Varning åk inte till dessa/detta hotel. Fruktansvärt vi bytte hotel inom 24 timmar. Ingenting översstämde med FR hotelbeskrivning. Mögel , kackerlackor, myror, slitet, smutsigt, bara engelsmän som bokar solstolar kl 07.00. Stranden gick knappt o ta sig till o knappt badbar. Incheckningen var katastof!!! Barnvagn går knappt att använda på området, trappor ÖVERALLT. Och bamseklubben barnen skulle gå på låg på andra sidan av detta enorma område. Avstängd pool pga avföring. Dålig all inc. Nästan allt va självserving vilket innebär att de blir smutsigt skrikigt o köer när drickor ska hämtas i muggar vid den sk snack/pool serveringen. Nä fy säger jag....känner oss toklurade. Hur kan dom kalla detta 4 stjärning samt blue village. Vi hade lägenhet på las pitas.

Nyckelord: katastrof kackerlackor bahia feliz gran canaria fritidsresor byta hotel smuts mögel myror backigt trappor oätlig mat

Lägg till kommentar Anmäl innehåll