Ta bort tipset från reseguiden

Tar du bort tipset kan du alltid lägga till det igen om du vill.

Spara till reseguide


Ange namnet på din reseguide där du vill att tipset ska sparas:

Välj någon av dina befintliga reseguider nedan för att lägga till tipset där.

Bekräfta borttagning

Bekräfta borttagning

Är du säker på att du vill ta bort tipset?

Lägg till kommentar

Pythagorion

Blue Village – Doryssa Seaside Resort

Steg 1 av 5


Ange geografiskt område

Här anger du om det du tipsar om är beläget inom ett större geografiskt område som t.ex. en kommun, en ö eller en stat/provins.

Ange stad

Här anger du stadens namn

Ange adress

Här anger du adressen till platsen/företeelsen som du tipsar om.

Håller du med?

Säg din mening och skriv ditt eget tips för Blue Village – Doryssa Seaside Resort!

Faktaruta

Medelbetyg(3)

Information från fritidsresor.se 

Doryssa Seaside Resort är ett av Samos absolut bästa hotell och ligger direkt vid stranden utanför Pythagorion. Här finns något för alla i din familj med poolområde ut mot stranden, underhållning, barnklubbar och fräscha bufféer. Vi är stolta ö

Pythagorion, 83100 Samos, Greece
-22730 883 00, 884 00, 885 00

Plats: Europa | Grekland | Samos | Pythagorion | Kategori: Boende

Anmäl innehåll
 / 
KerstinPs betyg:

Fantastiskt resort. Vi bodde i Village-delen i ett litet hus där allt är uppbyggt som en gammal grekisk by. Det fanns ett litet torg, créperia, café och små butiker.Rummet var otroligt fräscht med smidessäng,sänghimmel, linnegardiner och AC dygnet runt. Platt-TV på väggen, kylskåp och "kassaskåp" fanns. Badrummet var läckert inrett och städningen var fantastisk. Det kryllade av personal som höll hela anläggningen i toppskick. Vi hade frukost i priset och den avnjöts på en mysig restaurang med utsikt över stranden och havet. Egen strand fanns precis intill och ett poolområde med bar och lättare mat. Servering fanns vid solstolarna vid poolen, man tryckte på en knapp och så kom dom. Inredningen i reception och de andra utrymmena var helt fantastisk och modern. "Bellboys" hjälpte till med bagaget och allt annat man behövde typ extra täcken. Det var Grekisk afton på söndagen på det lilla torget och det var väldigt bra kvalité på underhållningen.
Vi reste med vår dotter och det fanns allt man kunde önska sig.

2011-08-05

1 kommentar

Nyckelord: bad boende bra läge bra service familjärt hotell pool prisvärt strand vacker välskött

Lägg till kommentar Anmäl innehåll
NinaL78s betyg:

Blue Village Doryssa Seaside Resort. Fantastiskt fint hotell, nära stranden och med promenadavstånd till mysig småstad. Bra mat och full service för familjen med småbarn. Vi ger våra allra bästa rekommendationer!

Lägg till kommentar Anmäl innehåll
Freddelulis betyg:

Grym resort som hade allt. Bodde i den nybyggda delen och rummen var riktigt bra. Precis som många skriver så finns det en lite by som ligger 20 m bredvid den stora byggnaden. Rummen var stora och fina med AC, balkong och platt-TV. Servicen på detta hotell är helt underbar. Samtliga som arbetar där är proffsiga och oerhört trevliga. Speciellt personalen som jobbar på stranden! Har bott på många olika bra(4+) hotell i Grekland och detta är överlägset det bästa mycket tack vare otroligt trevlig och hjälplig personal, både hotell och Fritidsresor. Vi reste som par men detta funkade bra trots att det är det ultimata barn-hotellet. Älskade även läget och ön, åker illbaka snarast!

Nyckelord: bad bra hotell bra service familj hotell service spa

Lägg till kommentar Anmäl innehåll