Ta bort tipset från reseguiden

Tar du bort tipset kan du alltid lägga till det igen om du vill.

Spara till reseguide


Ange namnet på din reseguide där du vill att tipset ska sparas:

Välj någon av dina befintliga reseguider nedan för att lägga till tipset där.

Bekräfta borttagning

Bekräfta borttagning

Är du säker på att du vill ta bort tipset?

Lägg till kommentar

Side

Lägenheter Side Hill

Steg 1 av 5


Ange geografiskt område

Här anger du om det du tipsar om är beläget inom ett större geografiskt område som t.ex. en kommun, en ö eller en stat/provins.

Ange stad

Här anger du stadens namn

Ange adress

Här anger du adressen till platsen/företeelsen som du tipsar om.

Håller du med?

Säg din mening och skriv ditt eget tips för Lägenheter Side Hill!

Faktaruta

Medelbetyg(18)

Information från fritidsresor.se 

På Side Hill bor du på ett familjärt lägenhetshotell med många återkommande gäster. Hotellet är beläget några kilometer utanför Sides centrum med utsikt över Medelhavet. Härifrån är det promenadavstånd till den långgrunda, västra stranden.

Inönü Bulvari No:23, 07330 Side-Antalya, Turkey.
-242 753 66 33

Plats: Asien | Turkiet | Side | Kategori: Boende

Anmäl innehåll
Ullebs betyg:

Ett enkelt boende där du själv kan laga din egen mat. Men även nära till allt. Havet, shopping, massage, frisör mm. Ny renoverat -08. Kanske lite litet poolområde för min smak =)

Nyckelord: prisvärt boende

Lägg till kommentar Anmäl innehåll
Besinas betyg:

För mig är hotellet helt i min smak. Poolen tycker jag ät tillräckligt stor om man inte är långsimmare. All personal är helt underbar, allt ifrån hotellchefen till städorskorna.För mig blir det 8:e gången jag reser dit i sommar och det tycker jag säger allt om mitt tycke. Det är lycka när transfern stannar och man blir emotttagen med kramar.
Kram till er alla på hotellet från Lena Liljestrand

3 kommentarer

Nyckelord: familjärt mysigt

Lägg till kommentar Anmäl innehåll
 / 
ewalehnas betyg:

Ett Totalt underbart HOTELL, detta är något för barnfamiljer med små som stora barn, nära till centrum, havet, bankomat mm, rekom VEERLIGEN detta fina hotell med mycket god service som städ och annat. En underbar utsikt från nya barens soffgrupp man kan sitta i, med andra ord TOTALT UNDERBART :)

2009-05-20

3 kommentarer

Nyckelord: bad bra läge bra service centralt familjärt god mat mysigt prisvärt trivsamt vacker

Lägg till kommentar Anmäl innehåll
plimmens betyg:

Nyss hemkommen från Side i Turkiet. Vi är helnöjda, åker dit nästa sommar också. bra personal, fin miljö, rent och fräscht, nära bra shopping(Marias Butik) som ligger nere vid västra stranden intill hotel Tropic.
Allt var bra från början till slut. Utnyttja den kostnadsfria badbussen som går till östra stranden, där är inte så mycket folk och lätt att få solsäng (som är gratis för boende på Side Hill), det tar ca 5 minuter med badbussen till stranden - mycket smidigt! Poolen kunde varit lite djupare,gick ej att dyka i.

2009-07-17

2 kommentarer

Lägg till kommentar Anmäl innehåll
scubachicks betyg:

Omöjligt hotell om man har en liten som inte kan gå själv. Trappor överallt och branta backar ner till stranden. Vi blev också magsjuka när vi ätit av buffén på restaurangen.

Lägg till kommentar Anmäl innehåll
Ninnalis betyg:

Vi var en vecka på på detta hotell och kan inte rekommendera det. Vi har ett barn på två år och fick hotellrum på tredje våningen med balkong i direkt anslutning till en mycket brant trappa.
Vi hade hade frukost och middagsbuffé och samtliga blev magsjuka!

Lägg till kommentar Anmäl innehåll
Jazz79s betyg:

Vi har nu varit en vecka på detta hotell som numer heter "Side Hill". Vi har haft 32 grader varje dag och 26 i vattnet. Otroligt prisvärt hotell, trevlig personal. Helt okej avstånd till stranden, lite gnissel på barnen när man skulle hem på eftermiddagen uppför backen..men vem är inte trött då. Vi hade halvpension och buffematen var helt okej dock ngt enformig.

Nyckelord: prisvärt

Lägg till kommentar Anmäl innehåll
lena-5s betyg:

Hotell var inte bra alls, hur kam man tycka om, att när man har små barn finns massor trappor, och solstolar står i vägen, maten inte bra, vi var förgiftade, det var inte värd enda öre som vi har betalat, aldrig ska rekommendera detta hotellet, mögel, smuts, dålig service och mat. inte värd någonting.

3 kommentarer

Lägg till kommentar Anmäl innehåll
evastes betyg:

Ett bra hotell med jättebra service och bra läge i Side Litet krux var att rummen luktade mögel på markplan och att det kändes fuktig ti rummet hela vistelsen. Lite för mycket trappor inget för barnvagnar eller handikapp.

1 kommentar

Nyckelord: hotell

Lägg till kommentar Anmäl innehåll
 / 
lillbus86s betyg:

Verkligen nöjd med hotellet.
Vi var där nu i maj -11. Vi tog oss råd att få marklägenhet vilket var värt pengarna. Då slapp man som småbarnsfamilj trapporna och sånt som finns.För man tar ju reda på INNAN man bokar ett hotell hur det ser ut.Bra städ, bra personal, fina rum där man kunde laga mat själv. Enda nackdelen var den krävande personalen på frisören och massören men bara ignorera.Maten kan jag inget säga om då vi äter på en och samma resturang och äter inte på hotellet.Men rekomenderar detta hotell skarpt och vi kommer åter nästa år. Fick inte plats nu i augusti:(

2011-08-17

1 kommentar

Nyckelord: bra service hotell mysigt oas trivsamt vackert välskött

Lägg till kommentar Anmäl innehåll